Aktuális

 • 30
  JÚN 2018
  Snoezelen terápia
  Új eszközökkel gazdagodott a Snoezelen terápiás szoba
 • 31
  MÁJ 2018
  Mini Speciális Olimpia az AISB-ben a Budapest XVIII. Kerületi SOFI részvételével
  Közös játék, sport és kézműves program, Mini Speciális Olimpia megrendezésére került sor az International School of Budapest szervezésében a SOFI tanulóinak részvételével
 • 26
  ÁPR 2018
  Mezítlábas ösvény a SOFI-ban
  Az Életjel Alapítvány szervezésében mezítlábas (Kneipp) ösvény kialakítására került sor a SOFI-liget iskolaudvaron. A munkálatokat a Ford Alapítvány 70 munkatársa végezte
 • 25
  ÁPR 2018
  Integrált sportnap a SOFI-ban
  Nagysikerű integrált sportnapot tartottak a SOFI és az AISB diákjainak részvételével
 • 18
  ÁPR 2018
  Szülőklub 2018
  A Szülőklub áprilisi előadója volt Milanovich Dominika, a TASZ Egyenlőségprojekt munkatársa
 • 31
  MÁR 2018
  Legjobb dolog a táborozás
  Az Életjel Alapítvány nyaranta három alkalommal szervez táborozást a szervezet tulajdonában lévő táborhelyen, Kiskunmajsa Tajó tanyán. A diákok számos élménnyel gazdagodva térnek vissza a nyaralásról
 • 28
  MÁR 2018
  Környezetvédelmi játszóház
  Az Életjel Alapítvány 20. alkalommal szervezett környezetvédelmi játszóházat a Budapest XVIII. Kerületi SOFI diákjainak
 • 15
  OKT 2017
  Mezítlábas sétány
  Mezítlábas sétány kialakítását tervezzük
 • 6
  OKT 2017
  Auchan önkéntesek
  A Soroksári Auchanból érkezett önkéntesek szépítették iskolánkat
 • 20
  JÚN 2017
  BMM képességfejlesztő módszer
  Akkreditált képzésen vettek részt a SOFI pedagógusai az Életjel Alapítvány támogatásával
Family

Szülőklub

Érdekes programokkal, tanulságos találkozókkal és előadásokkal Önt is várja szülőklubunk.


Location

Iskola

Látogassa meg az alapítványunk által támogatott iskola weboldalát!

www.sofi.hu


Támogatók HungaroControl

A HungaroControl Zrt. 2007 óta támogatja az Életjel Alapítványt. Közreműködésével jelentősen hozzájárult az alapítvány célkitűzéseinek megvalósításához.

Az alapítvány segítőinek támogatásával – kiemelten a HungaroControl közreműködését -  a szervezet  tulajdonában lévő táborhely, Kiskunmajsa Tajó tanya  az elmúlt években megújult, komfortosabbá vált. Megtörtént a nyílászárók teljes cseréje,  kialakításra került a vizesblokk, az épület külső és belső környezete megszépült. A XVIII. Kerületi SOFI tanulói a csodás környezetben felejthetetlen napokat tudnak eltölteni.
Szintén a támogatásoknak köszönhető, hogy  az intézmény tehetséges sportolói nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi versenyeken is kiváló eredményeket tudnak elérni.  Hosszú évek óta csillogó érmekkel gazdagodva térnek vissza  a Speciális Olimpia Nyári és Téli Világjátékokról. 

 
                        

                                                                                                     Kiskunmajsa Tajó táborhely
                                  

                                                                                                                    Büszkeségeink
Jótékonysági vásárok

Karácsonyi és húsvéti jótékonysági vásárok keretében az intézmény diákjai évek óta  lehetőséget kapnak arra, hogy a HungaroControl dolgozóinak  bemutassák az általuk készített dísztárgyakat, kézi szövésű szőtteseket, kerámiákat. A kapott adományt kirándulások, táborozások szervezésére fordítjuk

 

              
 
 

 


Karácsonyi műsor

A XVIII. Kerületi SOFI tanulói két alkalommal adtak megható karácsonyi műsort a HungaroControl dolgozóinak. A diákok verseket, dalokat és kedves karácsonyi történetet mutattak be a résztvevőknek. Mindkét alkalommal nagy sikert aratott az ünnepi előadás.
Díjátadó ünnepségek

2011. év
Január 26-án a HungaroControl Zrt. együttműködő partnertalálkozót valamint díjkiosztó ünnepséget rendezett a társaság székházában. A Speciális Oktató és Fejlesztő Intézmény - Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény (SOFI-EGYMI) Életjel Alapítványa 1 millió 300 ezer forint adományban részesült.  Az adományozó oklevelet Markó Andrea, a HungaroControl Zrt. vezérigazgatója adta át Csík Árpádnénak, az Életjel Alapítvány kuratóriumi elnökének.
2012. év

Tízéves a HungaroControl

A magyar léginavigáció fejlődéséért megítélt szakmai díjak és civil szervezetek munkáját segítő támogatások átadásával ünnepelte megalakulásának tízedik évfordulóját a HungaroControl Zrt., Magyarország legsikeresebb állami tulajdonú közlekedési vállalata.
Szepessy Kornél vezérigazgató a  jubileumi évet elindító rendezvényen jelentős anyagi támogatást nyújtott át a működési környezetében élő társadalmi és civil szervezetek szervezetnek: a daganatos betegek rehabilitációjával foglalkozó bakonyszücsi segítő központnak, a Budapest XVIII. kerületében működő Gyöngyvirág utcai Gyermekotthonnak, a tanulásban, illetve értelmileg akadályozott fiatalokat támogató Életjel Alapítványnak, valamint a Hortobágyi Madárkórháznak.

 
2013 év
 2015 év

Az adománylevél díszképe
 
 
 
 
 
 
 bottom