Aktuális

  • 30
    JÚN 2018
    Snoezelen terápia
    Új eszközökkel gazdagodott a Snoezelen terápiás szoba
  • 31
    MÁJ 2018
    Mini Speciális Olimpia az AISB-ben a Budapest XVIII. Kerületi SOFI részvételével
    Közös játék, sport és kézműves program, Mini Speciális Olimpia megrendezésére került sor az International School of Budapest szervezésében a SOFI tanulóinak részvételével
  • 26
    ÁPR 2018
    Mezítlábas ösvény a SOFI-ban
    Az Életjel Alapítvány szervezésében mezítlábas (Kneipp) ösvény kialakítására került sor a SOFI-liget iskolaudvaron. A munkálatokat a Ford Alapítvány 70 munkatársa végezte
  • 25
    ÁPR 2018
    Integrált sportnap a SOFI-ban
    Nagysikerű integrált sportnapot tartottak a SOFI és az AISB diákjainak részvételével
  • 18
    ÁPR 2018
    Szülőklub 2018
    A Szülőklub áprilisi előadója volt Milanovich Dominika, a TASZ Egyenlőségprojekt munkatársa
  • 31
    MÁR 2018
    Legjobb dolog a táborozás
    Az Életjel Alapítvány nyaranta három alkalommal szervez táborozást a szervezet tulajdonában lévő táborhelyen, Kiskunmajsa Tajó tanyán. A diákok számos élménnyel gazdagodva térnek vissza a nyaralásról
  • 28
    MÁR 2018
    Környezetvédelmi játszóház
    Az Életjel Alapítvány 20. alkalommal szervezett környezetvédelmi játszóházat a Budapest XVIII. Kerületi SOFI diákjainak
  • 15
    OKT 2017
    Mezítlábas sétány
    Mezítlábas sétány kialakítását tervezzük
  • 6
    OKT 2017
    Auchan önkéntesek
    A Soroksári Auchanból érkezett önkéntesek szépítették iskolánkat
  • 20
    JÚN 2017
    BMM képességfejlesztő módszer
    Akkreditált képzésen vettek részt a SOFI pedagógusai az Életjel Alapítvány támogatásával
Family

Szülőklub

Érdekes programokkal, tanulságos találkozókkal és előadásokkal Önt is várja szülőklubunk.


Location

Iskola

Látogassa meg az alapítványunk által támogatott iskola weboldalát!

www.sofi.hu


Ausztria 2017 – Szívdobbanás a világnak!

Bemutatkozik a SOFI olimpiai csapata, akik intézményünket képviselik a 2017 márciusban megrendezésre kerülő Speciális Olimpia Téli Világjátékokon.

   Bemutatkozik a gyorskorcsolya csapat

Mayer Barbara: „Babó a céltudatos”            

Barbi nemzetközi tapasztalattal rendelkező korcsolyázó. 3 Speciális Olimpia Nyári és Téli Világjátékain a legerősebb divízióban eddig összesen 9 érmet szerzett. Eredményei évről évre javulnak és nemzetközi szinten is kiemelkedőek. A 18 éves sportoló a SOFI – Életjel Alapítvány mellett az MTK tagja is. Szorgalmas, versenyhelyzetekben kiválóan teljesítő versenyző. Az eredményesség mellett, korcsolyázó technikája az egyik legszebb a mezőnyben, melyet a speciális edzések mellett, integrált, épekkel közös edzéseken csiszol. Gyönyörűen rajzol és otthonosan mozog a számítástechnika világában. Szülei maximálisan támogatják. A Családi Program keretében már Athénban is szurkoltak neki és az ausztriai Világjátékok helyszínére is kiutaznak szülei és testvére. Hosszabb távokon a válogatott hasznos tagja lehet.

Péter Dávid:  „a fáradhatatlan gyorskoris”

Dávid nemzetközi tapasztalattal rendelkező versenyzőként szívesen ad hasznos tanácsokat fiatalabb csapattársainak, akik példaképként tekintenek rá. 3 Speciális Olimpia Nyári és Téli Világjátékain a legerősebb divízióban 8 érmet szerzett. A 20 éves fiatalember a SOFI – Életjel Alapítvány mellett az MTK tagja is. A sport iránti elkötelezettsége, szorgalma példaértékű. A speciális és integrált edzések (MTK) mellett, kitűzött céljai megvalósításáért önállóan, egyéni edzéseket végez (fut, kerékpározik). Családja maximálisan támogatja. Nagyszülei például az athéni Világjátékok helyszínén szurkoltak neki. A nagymamája minden versenyén jelen van. A Családi Program keretében Grazban a nagyszülők mellett, szülei is a helyszínen lesznek. Hosszabb távokon a válogatott eredményes tagja lehet.

 

Surnyák Viktória: „a lelkes újonc”

Viki 16 éves, a SOFI Életjel Alapítvány gyorskorcsolyázója. Először utazhat nagy nemzetközi versenyre. 7 éves húzott a lábára kori cipőt, 9 éve edz rendszeresen. Szülei mindenben maximálisan támogatják. Nagyon szeret korcsolyázni, ez rendkívüli örömforrást és sikerélményt nyújt számára. A sérültségéhez viszonyítva technikája, mozgáskoordinációja nagyon jó. A speciális SO edzések mellett, segítséggel bekapcsolódik az MTK integrált tréningjeibe is. Rövidebb távokon sikeresen szerepelhet az ausztriai Világjátékokon.

 

 

Bohn Zsombor: „akinek Liu Shaolin Sándor a példaképe”

A 14 éves fiatalember eddig még nem szerepelt Világjátékokon. A SOFI Életjel Alapítvány gyorskorcsolyázójaként 2016-ban részt vett a grazi Téli Tesztjátékokon, ahol 3 ezüstérmet szerzett. 7 évesen kezdett korcsolyázni. Az MTK-ban integrált körülmények között is jár rendszeresen edzésekre. Jól tanul, kedves és mindig mosolyog. Szabadidejében kedvenc időtöltése a korcsolyázás, melyet szüleivel közösen gyakorol. Az ausztriai Világjátékok helyszínén a Családi Program keretében szülei és ikertestvére szurkol majd neki a leghangosabban. Rövidebb távokon sikeresen szerepelhet ő is az ausztriai Világjátékokon.


Bemutatkozik a műkorcsolya csapat

 

Hingyi Ágnes

Nemzetközi tapasztalattal rendelkező korcsolyázó.

3 SO Világjátékokon 3 érmet szerző versenyző: 2005 Nagano, műkorcsolya 1 aranyérem, 2009. Idaho-Boise műkorcsolya 1 bronzérem, 2013. Pyeong Chang (Dél-Korea) párosban 1 arany érem, egyéniben 6. helyezés. 2010-ben a szentpétervári Műkorcsolya Eb-n párosban 1. helyezést és egyéniben bronzérmet szerzett.

7 éves korától, már 16 éve korcsolyázik. Először az SO görkorcsolya és gyorskorcsolya versenyein vett részt, majd a műkorcsolya egyéni számaiban és ikertestvérével párosban ért el sikereket.

A SOFI szakiskolában OKJ irodai asszisztens-számítógépkezelői szakmát szerzett. Jelenleg egy másik intézményben szabás-varrás szakmát tanul.

Kitűnő tanuló. 2005-ben Budapest főváros „Jó tanuló, jó sportoló” kitüntető címet és 2007/2008-ban Pestszentimre- Pestszentlőrinc „Jó tanuló, jó sportoló” díjat kapott. Szabadidejében szívesen varr, kirándul. Szorgalma és szerénysége példaértékű.



   Hingyi Rita

Nemzetközi tapasztalattal rendelkező korcsolyázó.

3 SO Világjátékokon 3 érmet szerző versenyző: 2005. Nagano, gyorskorcsolya 1 aranyérem, 2007 Sanghaj görkorcsolya 1 arany érem, 2 ezüstérem, 2013. Pyeong Chang (Dél-Korea) műkorcsolyában 1 arany érem párosban, 5. helyezés egyéniben. A szentpétervári Műkorcsolya Eb-n párosban 1. helyezést, egyéniben ezüstérmet szerzett.

7 éves korától, már 16 éve korcsolyázik. Először az SO görkorcsolya és gyorskorcsolya  versenyein vett részt, majd a műkorcsolya egyéni számaiban és ikertestvérével párosban ért el sikereket.

A SOFI szakiskolában OKJ irodai asszisztens-számítógépkezelői szakmát szerzett. Jelenleg egy másik intézményben szabás-varrás szakmát tanul.

Kitűnő tanuló. 2005-ben Budapest főváros „Jó tanuló, jó sportoló” kitüntető címet és 2007/2008-ban Pestszentimre- Pestszentlőrinc „Jó tanuló, jó sportoló” díjat kapott. Szabadidejében szívesen varr, kirándul. Szorgalma és szerénysége példaértékű.


    Kőrösi-Fehér Nándor

Nándi első alkalommal szerepel Világjátékokon.

Támogató, nagy családban nevelkedik, akik maximálisan segítik sportolását.

Rendszeresen viszik műkorcsolya edzésekre, versenyekre. 8 éves korától korcsolyázik.

Először görkorcsolyázott.  Jelenleg műkorcsolyában ér el sikereket.

A SOFI 6. évfolyamos tanulója. Jól tanul. Nagyon szeret korcsolyázni. A Világjátékok legfiatalabb versenyzőjeként a jövő reménysége.

Az edzők: Miklósné Malek Erzsébet szakágvezető, Dombóvári Szilvia szakágvezető helyettes



 



bottom